k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Gratis frakt over 300,-

  Search

    /  Ansvarlig emballasje

  Emballasje er så mye mer enn bare innpakking.

  Vi streber etter å være din foretrukne miljøvennlige merkevare, og at du
  bryr deg om, ikke bare det som er inni tubene og flaskene våre, men også alt som omgir produktene våre – emballasjen.

  Å plukke ut riktig emballasje handler om å ‘stop talking and start walking’. Men hvordan gjør vi dette? Les videre.

  Pakket i sukker

  Å pakke inn produktene våre i sukker virket riktig (rart, men riktig). Vi valgte denne løsningen fordi denne emballasjen ikke bare var i riktig størrelse, praktisk og flott, men også mer bærekraftig enn konvensjonelle emballasjeløsninger.

   

  Tubene våre er 86% plantebaserte, laget av sukkerrør. Dette materialet fører til mye lavere karbonutslipp enn konvensjonell plastproduksjon, noe som gjør det til et miljøvennlig alternativ og passer perfekt for emballasjen til grums.

   

  All vår emballasje for skrubb er laget av plantebasert plast indikert med symbolet ‘I’m Green’.

  + - Resirkuler riktig

  Tubene våre er resirkulerbare og klare til å inngå i dine vanlige resirkuleringsrutiner for plast.

  grums raw espresso face scrub mask

  Uendelig resirkulering med glass

  Glass er hovedsakelig laget av sand og er et av de eneste resirkulerbare materialene som kan brukes på uendelig tid uten tap av kvalitet eller renhet. Ikke dårlig. Selv om glass krever mer energi å produsere,  er det det faktum at det er 100% resirkulerbart som gjør det til et flott miljøvennlig alternativ. For å sikre uendelig resirkulering er vår serumflaske laget av glass, nærmere bestemt av ravgult glass, som er det reneste glasset som er tilgjengelig.

  + - Resirkuler riktig

  Separer glassflasken og dråpetelleren.

   

  Glassflasken er 100% resirkulerbar. Gi den en rask skylling, og lever den deretter til resirkulering i container for glass.

   

  Dråpetelleren kan kastes i vanlig resirkulerbart plastavfall.

  grums hydra calm face serum

  Bamboolicious

  Tannbørstehåndtakene våre er laget av 100% bambus, som er både miljøvennlig og biologisk nedbrytbart. Bambus har en utrolig vekstrate sammenlignet med andre planter og trenger ikke giftige kjemikalier for å vokse. Dette gjør det til et flott miljøvennlig alternativ til både tre- og spesielt plastmaterialer. Tannbørsteemballasjen vår er selvfølgelig 100% biologisk nedbrytbar også!

  Vi bruker alle tannbørstene mye for vakre smil og god munnhygiene. Det er derfor viktig å bytte ut tannbørsten regelmessig for å opprettholde god munnhelse og forhindre at bakterier samler seg i busten. Ved å bruke miljøvennlige materialer, som bambus, kan miljøpåvirkningen holdes på et minimum.

  + - Resirkuler riktig

  Ytteremballasjen er 100% resirkulerbar og kan kastes i vanlig resirkulerbart papiravfall.

   

  Brytes ned

  For å dele opp tannbørsten, må du fjerne håndtaket og bustene fra hverandre. Fjern børsten fra tannbørsten. Bruk en pinsett og begynn å trekke. Kast bustene i avfall for resirkulerbar plast.

  Nå sitter du igjen med det bustfrie tannbørstehåndtaket, klar for kasting. Putt den i en kommersiell kompost i nærheten av deg. Du kan også legge den i kompostbeholderen hjemme eller legge den i peisen din hvis du har et av disse alternativene tilgjengelig.

  Bruk den om igjen

  Sist men ikke minst – et bedre alternativ er å gjenbruke det og gi det et nytt liv. Resirkuler tannbørsten og bruk den som en liten rengjøringsbørste. Denne lille skrubben kan brukes til å rense vanskelige flekker, sko, klesvask, tastatur og så videre. Gjenvinningsmulighetene er bare begrenset av fantasien.

  grums bamboo toothbrush
  X