k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Gratis frakt over 300,-

  Search

  Image Alt

  Hvorfor kaffegrut

    /  Hvorfor kaffegrut

  Hvorfor kaffegrut?

  De fleste av oss har ganske sikkert opplevd hvordan en god kopp kaffe kan få en tøff morgen til å bli bedre. Men nøyaktig hvordan kan gruten fra morgenkaffen din komme huden din til gode?

  Ved kaffebrygging ender mindre enn 1% av næringsstoffene i kaffen din. Det etterlater mer enn 99% av alle næringsstoffene i kaffegruten.

  Vi har samlet her noen av de beste grunnene til at kaffegrut er en fantastisk hudpleieingrediens.

  #Ny glød

  Frie radikaler er molekyler (forurensningspartikler osv.) som miljøet vårt er fullt av. Frie radikaler er molekyler som, når de blir skadet, enten gjennom kosthold, stress, røyking eller andre produkter, kan resultere i synlige merker i huden som mørke flekker og linjer. Å fylle opp huden din med antioksidanter fra kaffegrut vil imidlertid beskytte og styrke det naturlige forsvaret av huden din. Kaffegrut hjelper til med å reversere ufullkommenhetene og gjøre huden lysere og gi den en frisk glød.

  #Fasthet og elastisitet

  Kaffegrut har den ideelle konsistensen for å skape den ultimate peeling. Tekstur av kaffegrut fungerer utmerket for å polere bort alle de døde hudcellene og støtter produksjonen av nye hudceller. I tillegg tilfører den koffeinsyre som er kjent for å øke kollagenproduksjonen. Kollagen er et protein produsert av cellene våre som hjelper til å «holde» huden sammen. Det gir fasthet og elastisitet, slik at huden din ser yngre ut.

  #Anti-inflammatorisk

  På grunn av det faktum at kaffegrut er en rik kilde til antioksidanter og koffein, har den potente betennelsesdempende egenskaper som gjør den ideell for å redusere betennelse og rødhet i huden din, og gir deg en vakker, jevn hudtone.

  #Forbedre sirkulasjonen

  Kaffegrut fremmer blodsirkulasjonen og reduserer cellulitter, noe som fører til sunn og energisk utseende hud. Når du bruker kaffegrut på huden din, som i en ansiktsmaske eller kroppsskrubb, vil den øke gløden i huden din slik at den ser strålende og sunn ut.

  X