k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Gratis frakt over 300,-

  Search

    /  Kjøps- og leveringsbetingelser

  Kjøps- og leveringsbetingelser

  Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester fra www.grumsaarhus.no til forbrukere.
  Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

  Selger er På Stell AS, Professor Dahlsgate 3 0355 Oslo, post@grumsaarhus.no, tlf 91721503, Org. nr. 964624046, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.

  Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

  BETALING

  Betalingsbetingelser er VISA, Mastercard eller Vipps – alt via Netaxept.

  FRAKT, LEVERING, RETUR OG REKLAMASJON

  Når vi har mottatt din ordre, vil varene normalt bli sendt i løpet av 1-2 dager.

  Vi benytter Bring som fraktleverandør på alle småpakker i Norge med levering direkte i din postkasse. Dersom pakken er for stor, postkassen er utilgjengelig eller av andre grunner ikke kan leveres i postkassen, blir pakken levert til nærmeste hentepunkt.

  Til sentrale strøk er leveringstiden normalt 1-3 dager, mens det til Nord-Norge og mindre sentrale områder normalt er 1-3 dagers ekstra leveringstid.

  Alle ordre leveres fraktfritt.

  Reklamasjon

  Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig. Dette må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen eller mangelen. Du har likevel alltid minst to måneders reklamasjonsfrist. Vi anbefaler av bevishensyn at reklamasjonen sendes oss skriftlig. Vi vil skriftlig bekrefte mottak av alle reklamasjoner. Vi vil også skriftlig bekrefte mottak av varer som sendes tilbake til oss. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet, eller fem år dersom produktet er ment å vare vesentlig mer enn to år. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten etter pkt. 12.

  Angrett

  Du har full retur- og ev. bytterett i 14 dager fra og med den dagen du mottar varene. Dette under forutsetning av at eventuelle originalforseglinger ikke er brutt og at varen er i samme stand som da du mottok den. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid.

  Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller produktet er stilt til rådighet for oss. Produktet sendes tilbake til oss sammen med angrerettskjema. Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerettskjemaet.

  ORDREBEKREFTELSE

  Du vil motta en ordrebekreftelse per e-mail så fort du har bestilt varer fra oss. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Ta vare på ordrebekreftelsen din i tilfelle opplysninger skulle være nødvendig. Dersom du ikke mottar ordrebekreftelse per e-mail, vennligst kontakt post@grumsaarhus.no.

  PRISER

  Alle priser er i NOK (norske kroner) og du vil bli belastet i denne valuta.

  Alle priser er inkludert merverdiavgift (25%). Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet inkludert utgifter til frakt/utsendelse.

  Pris på varene vil være som skrevet på nettsiden med mindre det er åpenbart feil.

  GJENNOMFØRING AV KJØP HOS WWW.GRUMSAARHUS.NO

  For at du skal føle deg trygg på hvordan man bestiller/handler i vår nettbutikk, har vi beskrevet kjøpsprosessen, som består av følgende punkter:

  Orientering om varene
  Valg av produkter
  Handlekurven
  Registrering/Leveringsinformasjon
  Bekreft ordre
  Betaling
  Mottak av ordrebekreftelse

  BESTILLINGS- OG AVTALEPROSESS

  Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Vi er bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere avtalens pkt. 12. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt.

  Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling, eller deler av den, dersom:
  • Varen er utsolgt fra lager
  • Vi ikke mottar autorisasjon på din betaling
  • Vi oppdager feilaktig pris eller produktbeskrivelse
  • Du ikke møter kravene satt i disse salgsbetingelsene

  Dersom det skulle være problemer med din bestilling, vil du bli kontaktet av www.grumsaarhus.no.

  OPPLYSNINGER GITT I NETTBUTIKKEN

  Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon på vår nettside og om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at feil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

  Vi forbeholder oss retten til å fjerne produkter fra nettsidene, endre nettsidene og innholdet på disse.

  UNDERSØKELSE AV PRODUKTENE

  Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Påse at emballasjen er uskadet. Dersom det anmerkes skade på emballasjen, må dette anmerkes posten.

  PERSONOPPLYSNINGER

  Vi behandler bare personopplysninger du oppgir til oss som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Informasjon blir ikke gitt til en tredje part eller brukt til andre formål uten at du samtykker til dette.

  NORSK LOV

  Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS), brev, telefaks e.l.

  For å kunne handle på www.grumsaarhus.no må du ha fylt 18 år.

  X