k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter


  Follow us

  Gratis frakt over 300,-

  Search

  Image Alt

  La Cabra x grums

    /  La Cabra x grums

  Et bevisst samarbeid

  Kaffegruten som brukes i alle hudpleieproduktene våre, hentes direkte fra La Cabras egne kaffebarer i Århus. Slik får en deilig kopp kaffe fra La Cabra en ny livsstil – og blir forvandlet til bærekraftig hudpleie.

  La Cabra

  La Cabra er et dansk, moderne kaffeselskap som ble etablert i Århus i 2012. I dag driver det lidenskapelige teamet til La Cabra 2 kaffebarer, et bakeri og eget rosteri. La Cabra skaper lyse og gjennomsiktige kaffeopplevelser i byer over hele kloden. Verdensomspennende kaffeelskere kan nyte en kopp kaffe av høy kvalitet som er tro mot opprinnelsesstedet og den underliggende verdikjeden.

  Fokus på kvalitet

  La Cabra legger stor vekt på kvalitet, og de prøver hele tiden å forbedre alt de gjør og være så gjennomsiktige som mulig i prosessen. De følger nøye med på råvarene sine, sørger for at kaffen blir til under de beste forhold og brenner med sikte på å fremheve kaffens medfødte og fineste kvaliteter.

  Full gjennomsiktighet i hvert steg

  Vi elsker at La Cabra deler vår lidenskap for kvalitet, bærekraft og gjennomsiktighet, og at det er en integrert del av verdikjeden. Ikke bare blir en deilig kopp kaffe fra La Cabra forvandlet til bærekraftige hudpleieprodukter – men du er også garantert full gjennomsiktighet og oppmerksomhet rundt kvalitet i hvert trinn i prosessen.

  Fra La Cabra kaffegrut til førsteklasses hudpleie

  Hver 3-4 dag samler vi inn kaffegrut fra La Cabras to kaffebarer i Århus. Som alltid tørker vi og gjør kvalitetskontroll av all kaffegrut før vi blander dem med de nøye utvalgte, naturlige ingrediensene i hvert av produktene våre.

  Få din kaffe boost på La Cabra

  På toppen av alt – du kan få dine favorittgrums-produkter på La Cabras kaffebarer og i deres nettbutikk. Uansett om du leter etter en deilig kopp kaffe eller koffeinprodukter for huden din – så kan du få din kaffe boost på La Cabra.

  X